IRT 3000

vsebina

Vi napišete, mi izdamo vašo knjigo

Čas je, da izdate svojo (prvo) knjigo! Zavedamo se, kako dragoceno je strokovno znanje. Pri reviji IRT3000 smo v zadnjih nekaj letih založili in izdali že sedem strokovnih knjig. Nekatere so postale nepogrešljiv pripomoček zaposlenih v proizvodnih podjetjih in so prave prodajne uspešnice. Bo v kratkem med njimi tudi vaša?

knjigaPri reviji IRT3000 imamo bogate izkušnje na področju založništva, zato želimo z javnim povabilom podpreti strokovnjake, ki želijo svoje znanje deliti v strokovnih publikacijah ali priročnikih.

Če se je tudi v vaši profesionalni karieri nabrala cela vrsta primerov iz prakse, če imate strokovno znanje, za katerega nočete, da bi šlo v pozabo, če ste dolga leta raziskovali neko strokovno področje in bi radi svoja dognanja delili tudi z drugimi – potem je zdaj pravi čas, da se nam oglasite. Potegnite iz predala svoje bloke z zapiski, preglejte svoj arhiv in materiale, in se nam oglasite. Poskrbeli bomo, da boste že kmalu lahko prelistali svoj priročnik, knjigo ali strokovno publikacijo!

Založniška ekipa revije IRT3000 bo poskrbela za vse potrebno in krila stroške izida knjige. To pomeni, da avtorju ne bo treba skrbeti za lektoriranje in prevajanje, oblikovanje in postavljanje knjige, za tisk in distribucijo, za marketing in prodajo. Vse to bo naša skrb. Na vas je le, da pripravite strokovne vsebine s katerega izmed področij, ki jih pokriva revija IRT3000.

Zainteresirane avtorje vabimo, da nas kontaktirate na e-naslov  ali pa izpolnite spodnji obrazec. Strokovna komisija bo prijave preučila in izbrala ustrezne. Z izbranimi avtorji bomo podpisali pogodbo o sodelovanju. Izdajatelj si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega avtorskega dela iz tega javnega povabila. Za vsa dodatna pojasnila lahko pokličete na telefonsko številko 051 322 442.

ar©tur 2021