IRT 3000

vsebina

Skaza zmagovalka testa Testvinnarna.se v kategoriji kompostnikov

13.03.2023

Skaza je zmagala na testu https://testvinnarna.se/bokashihink/ v kategoriji kompostnikov, ki ga je izvedla ekipa strokovnjakov za najhitreje rastočo Švedsko spletno stran Testvinnarna.se. Preverjali so kompostnike različnih proizvajalcev. Po dolgoročnih testih so določili zmagovalca, in sicer Bokashi Organko Essential. Narejen je iz 85 odstotkov popotrošniške plastike. Za njegovo distribucijo na Švedskem trgu skrbi Bokashi Sweden, dolgoletni partner velenjskega družinskega podjetja s 45-letno tradicijo. Z nagrado Skaza utrjuje položaj vodilnega slovenskega podjetja v razvoju trajnostnih rešitev in izdelkov iz plastike. Poleg svoje pa krepi tudi konkurenčnost slovenskega gospodarstva.

S prejeto nagrado specialistka v predelavi plastike in kreatorka trajnostno usmerjenih izdelkov za dom in vrt veča prepoznavnost lastne blagovne znamke. Utrjuje tudi položaj narekovalca trendov v svetovni plastični industriji. Po razglasitvi testa je Niko Medved, pomoč direktorja Skaze, dejal, da so počaščeni in poudaril, da so pri uresničevanju svojega poslanstva lahko uspešni zaradi odgovornih potrošnikov, ki z uporabo kompostnikov Bokashi Organko prispevajo k zmanjševanju bioloških odpadkov, ustvarjajo kvalitetno osnovo za kompost, tekočino za zalivanje rastlin in ekološko čistilo za cevi.

Bokashi Organko Essential set + base - throwing food wasteFoto: Skaza

Pridružite se svetovnemu gibanju tudi vi in s svojim odgovornim ravnanjem z biološkimi odpadki naredite spremembo, ki prispeva k čistejšemu, lepšemu in bolj zdravemu okolju, v katerem živimo, in v katerem bodo živeli naši otroci.

Več informacij: www.skaza.si
bokashiorganko.si.

ar©tur 2021