IRT 3000

vsebina

Primer dobre prakse AIR BOX Mobilna postaja za stisnjen zrak

29.04.2021

AIR BOX mobilna postaja za stisnjen zrak je bila narejena za investitorja, ki ni imel prostora za klasično kompresorsko postajo. Prosili so nas, naj izdelamo kompakten in prilagojen plug&play sistem stisnjenega zraka v 6-metrski posodi. Ker obožujemo takšne projekte, smo takoj začeli z načrtovanjem in oblikovanjem.

29.4.2021; IRT2

Zahteve so bile jasne in natančne:

- Standarden kontejner dolžine 6 metrov

- Kakovost stisnjenega zraka na izstopnih ceveh mobilne postaje za stisnjen zrak: Razred 1-2-1 v skladu z ISO8573-1

- Pretok stisnjenega zraka: 12,55 m3 / min
- Tlak stisnjenega zraka: 7 barg

Naši strokovnjaki za industrijski inženiring so izračunali zahtevane parametre in iz našega proizvodnega in prodajnega programa vključili naslednje komponente:

- Vijačni kompresor 75 kW
- Hladilniški sušilnik stisnjenega zraka RDP 950
- Adsorpcijski sušilnik stisnjenega zraka B-DRY 1000
- Stolp z aktivnim ogljem TAC 1000
- AF filtri
- Ločevalnik vode in olja WOS 20
- Grelniki prostora
- Popolno zračno prezračevanje mobilne postaje
- Nadzorna in električna omarica

Ko so bili sestavni deli pripravljeni, so naši usposobljeni tehniki in HVAC inženirji združili koščke sestavljanke. Zagotovili smo, da je celotna namestitev dobila ustrezne pogoje za popolno delovanje vseh komponent. Za povrh smo poskrbeli, da je mobilna postaja za stisnjen zrak vrhunske kakovosti z vsemi funkcijami, ki so potrebne, da traja desetletja: ojačane stene, tla in strop, 10 cm izolacije, antistatična talna obloga, dvojna vrata itd.

Z rezultatom smo zadovoljni, saj smo poskrbeli za vsako podrobnost. Visokokakovostni stisnjen zrak je primeren tudi za živilsko industrijo.

Če potrebujete pomoč pri pripravi ponudbe za svoj projekt, smo vam pripravljeni pomagati in zagotoviti rešitve na ključ, ki vključujejo namestitev, zagon in vzdrževanje, ne glede na vašo lokacijo!

1

www.omega-air.si/si

ar©tur 2016