IRT 3000

vsebina

Industrijski računalniki iz serije BOXER znamke AAEON

08.04.2021

Široka izbira embedded sistemov za strokovno uporabo.

BOXER6640A11010Družba AAEON, ki je del skupine ASUS, je vodilni proizvajalec brezventilatorskih enoploščnih industrijskih računalnikov. Teh odličnih izdelkov ni moglo zmanjkati v skladiščih in katalogu TME.

Računalniki iz serije Boxer so namenjeni za dolgotrajno, neprekinjeno delo v skrajnih razmerah. Njihova glavna naloga je, da pospešijo in optimizirajo postopke avtomatizacije. Vsi izdelki znamke AAEON iz naše ponudbe se uporabljajo na različnih področjih, kot so npr. industrijska proizvodnja in nadzor proizvodnje, spremljanje okolijskih parametrov, prevoz, pametne stavbe in sistemi za nadzor dostopa.

Serija Boxer je izjemno vsestranska. Izdelki iz te skupine imajo različne parametre in nudijo različne možnosti, zaradi česar boste brez težav našli napravo, ki ustreza določeni aplikaciji. V računalnikih te vrste najdemo različne procesorje (Intel, nVidia in procesorje, ki temeljijo na arhitekturi ARM) in imamo na voljo več možnosti za njihovo nadgrajevanje (pri nekaterih modelih do 128 GB RAM pomnilnika). Za uporabnike je pomembna tudi možnost izbire operacijskega sistema, saj smo v katalog vključili modele, prilagojene za delo v sistemu Linux ali Microsoft Windows. Računalniki znamke AAEON se napajajo z enosmernim tokom določene napetosti, nekateri pa so opremljeni s stabilizatorjem napetosti, ki omogoča priključitev računalnika na poljuben vir napajanja, če so njegovi parametri znotraj določenega območja (npr. od 12 V DC do 36 V DC). Rešitve znamke BOXER se hladijo pasivno (konvekcijsko) in so prilagojene za uporabo v širokem temperaturnem območju, celo od -30°C do 75°C. Če se bo računalnik uporabljal za pošiljanje velikih paketov podatkov, npr. pri spremljanju številnih parametrov v resničnem času, velja upoštevati predvsem modele, združljive z gigabitnimi omrežji Ethernet. Med druge podprte vmesnike odvisno od modela spadajo CANBUS, USB 3.1, HDMI, mPCIe in veliko drugih popularnih standardov.

ccccc

32323

Vir: www.tme.eu

Izvorno besedilo: https://www.tme.eu/si/en/news/about-product/page/42876/boxer-series-industrial-pcs-by-aaeon/

ar©tur 2016