IRT 3000

vsebina

Talumov dan za zdravje že enaindvajsetič po vrsti

11.09.2019

Prva sobota v septembru je v Skupini Talum že več kot dve desetletji rezervirana za Talumov dan za zdravje.

TALUMV soboto, 7. septembra 2019, se je kljub slabši vremenski napovedi kar 156 sodelavk in sodelavcev Taluma zbralo pred restavracijo Pan v Kidričevem, ki je bila začetna destinacija vseh športnih aktivnosti.Talumovci so se po skupnem zajtrku odločili za eno izmed petih športnih aktivnosti, in sicer so lahko izbirali med pohodništvom, kolesarjenjem, plavanjem, spoznavanjem konj in jahanjem, ter letošnjo novostjo - spoznavanjem prvin boksa z Dejanom Zavcem. Združili koristno s prijetnim

Najbolj množično je bil že tradicionalno obiskan pohod, ki ga je 68 Talumovcev letos začelo na Grajeni in zaključilo v Termah Ptuj. Hoja namreč spada med najbolj prvinske oblike rekreacije, ki od pohodnikov ne zahteva posebnih priprav in športnih rekvizitov. So pa bile tudi ostale oblike rekreacije dobro zastopane – plavanja se je udeležilo 44, spoznavanja prvin boksa 18, kolesarjenja 17 ter spoznavanja konj in jahanja 9 sodelavcev Taluma.

Aktivnosti 21. Talumovega dneva za zdravje so se zaključile na začetni destinaciji, kjer so sodelavci iz odvisne družbe Vital pripravili okusno in zdravo kosilo. Ob prijetnem druženju so udeleženci dneva izmenjali športne vtise in si obljubili, da bodo tudi med letom naredili kar se da največ za svoje dobro psihofizično kondicijo.

TALUM3TALUM2

ar©tur 2016