IRT 3000

vsebina

Seco Tools predstavlja nove kvalitete Duratomic® TM za struženje nerjavnega jekla

08.10.2019

Pesnica pri Mariboru, september 2019 - Seco Tools je najavil izdajo treh novih kvalitet, ki so posebej
namenjene struženju nerjavnih jekel in se ponašajo z najnovejšima tehnologijama Duratomic® zaznavanja
izrabljenih robov.

Nove kvalitete TM TM1501, TM2501 in TM3501 skrbijo za nemoteno delovanje in
izboljšujejo produktivnost v materialih od avstenitnih nerjavnih jekel do visokolegiranih superdupleksnih
nerjavnih jekel. Razširjena ponudba skupno 479 konfiguracij ploščic TM zdaj vključuje tudi tri nove geometrije z lomilci ostružkov, optimiranimi za aplikacije končne in srednje grobe obdelave v nerjavnem jeklu.

HQ_IMG_TM_Grades.jpg TM1501 je zasnovana za najvišje stopnje hitrosti, produktivnosti in odpornosti na obrabo pri aplikacijah stabilnega neprekinjenega rezanja delov iz avstenitnega nerjavnega jekla. Prva izbira kvalitet za vsa nizko in srednjelegirana nerjavna jekla, TM2501, se odlikuje kot univerzalna kvaliteta, se ponaša z dolgo obstojnostjo orodja in žilavostjo v najširšem območju aplikacij. Poleg tega je zdaj na voljo še čisto nova kvaliteta za najčvrstejša visokolegirana jekla, vključno z dupleksnimi in superdupleksnimi nerjavnimi jekli, TM3501, ki se ponaša z dobro zmogljivostjo pri vseh aplikacijah v nerjavnih jeklih.

Poleg tega dodatek edinstvenega lomilca ostružkov FF1 za kvaliteto TM3501 zagotavlja tudi neprekosljivo odvajanje odrezkov pri končni obdelavi nerjavnega jekla, nova MR3 in M3 pa dopolnjujeta MF4 in M5 priaplikacijah srednjegrobe obdelave. Te tri kvalitete Duratomic® se ponašajo z inovacijami na področju razvoja najnaprednejših kemičnih plastenj, prilagojenih potrebam proizvajalcev. Poleg izjemnih mehanskih in termičnih lastnosti se ponašajo ta plastenja tudi s tehnologijo zaznavanja izrabljenih robov v barvi kroma za izkoristek vseh robov in posledično manjši odpad.

Za dodatne informacije o kvalitetah za struženje Duratomic® se obrnite na predstavnika podjetja Seco ali obiščite spletno stran s predstavitvijo izdelkov TM1501, TM2501 in TM3501

HQ_IMG_TM_Grades

ar©tur 2016