IRT 3000

vsebina

Želite brezplačno testirati vaše orodje na električnem stroju FANUC Roboshot?

30.09.2019

Želite BREZPLAČNO testirati vaše orodje na električnem stroju FANUC Roboshot? v Sodelovanju s FANUC Adria pripravljamo BREZPLAČNO usposabljanje Popolnoma električni stroji za brizganje FANUC in uporaba robota.
Pripravili smo še druga zanimiva strokovna usposabljanja, prav tako pa je že mogoča prijava na Dan orodjarstva 2019, ki bo 6. novembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

9.10.2019

Želite podrobneje spoznati električne stroje za brizganje plastike FANUC Roboshot? Izkoristite priložnost za pogovor o prednostih in posebnostih brizganja z električnimi stroji, spoznajte avtomatizacijo procesov s FANUC roboti in testirajte vaše orodje na električnem stroju FANUC Roboshot.
Za več informacij kliknite tukaj

3.10.2019

Predstavili bomo tehnike za zaščito orodij za predelavo polimerov s poudarkom na postopkih na osnovi trdih PVD-prevlek, spoznali mehanizme obrabe, predstavili rezultate pri zaščiti takšnih orodij in se  pogovorili o konkretnih izzivih udeležencev. 
Za več informacij kliknite tukaj

7.10.2019

Kako za popravilo napak pri različnih orodij za brizganje, litje ali izsekavanje uporabimo metodo COLD SPRAY? Kako deluje DYMET – tehnologija in oprema za nanašanje kovin in kovinskih prevlek z metodo hladnega plinskodinamčnega napraševanja?
Za več informacij kliknite tukaj

28.11.2019

Sledili bomo uporabnemu ciklu hladilno mazalnega sredstva od priprave, spremljanja sprememb lastnosti med obratovanjem, vzdrževalnih ukrepov, do neškodljivega odstranjevanja, ko hladilno mazalno sredstvo ni več primerno za nadaljnjo uporabo.
Za več informacij kliknite tukaj

Termini po dogovoru

Na podlagi razvoja, izkušenj, industrijske prakse, projektnega sodelovanja in sodelovanja z akademsko sfero smo oblikovali širok nabor tem usposabljanj in program dodatne poklicne kvalifikacije BRIZGALEC PLASTIČNIH MAS. Poiščimo usposabljanja po meri vašega podjetja.

TECOS

ar©tur 2016