IRT 3000

vsebina

Fleksibilno, kompaktno in skrbno do virov

27.08.2019

V večini primerov se potrošniki odločijo za nakup neposredno na mestu prodaje, zato je v porastu predstavitev izdelka, pri čemer postaja privlačen videz vse bolj pomemben.

190818-7Podjetje KHS sedaj ponuja svoj uspešen stroj za označevanje pločevink Innoket Neo tudi proizvajalcem majhnih serij ter proizvajalcem z veliko raznolikostjo blagovnih znamk. Stroj podjetja KHS odpira nove možnosti na področju trženja izdelkov ter fleksibilnosti v proizvodnji. S tem pa se zmanjšajo potrebe po kapacitetah skladišč in ustvarijo prihranki na energiji. Podobe o proizvodnih obratih polnih palet z različno natisnjenimi praznimi pločevinkami bodo počasi postale stvar preteklosti, zagotavlja Cornelius Adolf, vodja za etiketirane izdelke pri podjetju KHS. V podjetju KHS so razširili svojo obstoječo ponudbo, ki sedaj zajema tudi stroj za označevanje pločevink, kar daje uporabnikom več oblikovalskih možnosti ter omogoča hitrejšo uvedbo novih etiket, ne da bi se povečale potrebe po večjih skladiščnih kapacitetah. Zaradi minimalnih količin naročanja in dolgih dostavnih časov praznih pločevink je fleksibilnost zelo omejena. Sedaj lahko proizvajalci naročajo nepotiskane pločevinke v bistveno krajšem času ter jih označijo s strojem KHS Innonet Neo, kar bistveno poenostavi logistični proces.

Ovite etikete z optično poravnavo
Stroj Innoket Neo se lahko uporablja za nanašanje samolepilnih filmov ali papirnatih etiket. V tem primeru je lahko pločevinka deloma ali v celoti ovita z etiketo, vključno z optično poravnavo. Videz in občutek pri označevanju pločevink s samolepljivo metodo je edinstven, pojasnjuje Cornelius Adolf. Ta tehnologija omogoča proizvajalcem pijač veliko hitrejši in fleksibilnejši odziv na stalno rastočo raznolikost izdelkov in oznak na trgu. Sistem podjetja KHS omogoča spremembo oblike poslikave ali logotipa v nekaj urah, tako da so pločevinke lahko opremljene z ustreznimi oznakami in poslikavami. Sedaj lahko kupci tiskajo tudi svoje oznake, kar bistveno skrajša čas vstopa izdelka na trg. Atraktiven izdelek je jasen kriterij, ki razločuje določen izdelek od drugih na prodajnem mestu. Ker proizvajalcem ni treba naročati pločevink z različnimi poslikavami, se lahko znižajo tudi stroški, saj se lahko nabavijo večje količine nepotiskanih pločevink.

Stroj, ki zaseda majhen prostor s svojimi 14 ploščami za pločevinke, ki jih poganjajo servomotorji, temelji na modularnem sistemu Innoket Neo in daje proizvajalcem majhnih serij ter proizvajalcem z veliko raznolikostjo blagovnih znamk številne prednosti. Visoka razpoložljivost stroja s kapaciteto do 35.000 polnih ali praznih pločevink na uro omogoča označevanje vseh standardnih velikosti pločevink. Spremembe formata so zelo hitre in ne zahtevajo dodatnih orodij. Poleg tega je označevanje zelo energetsko učinkovito, saj sistem porabi le nekaj kilovatov energije na uro.

Primeren dodatek sistemov za polnjenje pločevink
Podjetje BrewDog, ki velja za največjo neodvisno pivovarno na Škotskem, že uporablja novo tehnologijo označevanja pločevink v kombinaciji s sistemom za polnjenje pločevink podjetja KHS, ki je uspešno uveljavljen na trgu. Oba stroja se med seboj popolnoma dopolnjujeta, zagotavlja Cornelius Adolf. V podjetju KHS se opirajo na desetletja izkušenj pri razvoju sistemov za svoje kupce ter so pozorni na spreminjajo- če se zahteve in pogoje, ki veljajo v celotnem procesu polnjenja in pakiranja izdelkov.

www.khs.com

ar©tur 2016