IRT 3000

vsebina

Vročekanalne šobe za zelo nizke teže vbrizgov

12.07.2019

Na sejmu Molding Expo 2019 je HRSflow predstavil novo serijo vročekanalnih šob SA za brizganje majhnih tehničnih komponent z zelo kompaktno gravuro v orodju. Predstavili so tudi razširitev svojega portfelja šob, ki so še posebej kompaktne in zahtevajo malo prostora za namestitev.

190709-3Z novimi navojnimi vročekanalnimi šobami v seriji SA je HRSflow svojo paleto razširil za eno velikost pod prej najmanjšo velikost P. Šobe so primerne za brizganje tehničnih kosov s težo vbrizga okoli 1 g in manj ter debelino sten pod 1 mm. Tipična področja uporabe so od avtomobilske industrije do tehničnih komponent, gospodinjskih aparatov, logistike in ekoloških aplikacij, vključno s proizvodnjo, ki zahteva pogoste menjave barv ali predelavo plastike z dodatkom steklenih vlaken ali brizganje kosov, ki morajo imeti še posebno kakovostno površino za nadaljnje barvanje ali premazovanje. Možna je uporaba nakladnih orodij.

Kompaktna zasnova nove serije SA omogoča kompakto gravuro v orodju, hkrati pa relativno velik premer kanala za talino omogoča predelavo močno ojačenih ali zelo viskoznih materialov pri velikem pretoku. Šoba, ki je privita na razdelilnik, zagotavlja tesnjenje pri visokem tlaku brizganja, ne da bi bila pri obdelavi orodja potrebna posebna natančnost. Razširjeni portfelj zdaj vključuje kompaktne hidravlične valje, ki zahtevajo majhne izseke v orodju in zagotavljajo boljšo toplotno izolacijo zaradi materiala komponent in optimiziranih kontaktnih površin. To zmanjšuje prenos toplote na razdelilnik in zmanjša porabo energije.

www.hrsflow.com

ar©tur 2016