IRT 3000

vsebina

Gimatic sistemi

14.03.2019

Gimatic sistemi predstavljajo dva novinca v družini enoprstnih prijemal OFP: OFP14A-25 (enoprstno prijemalo prem. 14 mm, 2/8 bar, M5, čeljust z luknjo M5) in OFP21A-20 (enoprstno prijemalo prem 20 mm, 2/8 bar, M5, čeljust z luknjo M5).

N190310-1juno delovanje je enako kot pri enoprstnem kotnem pnevmatskem prijemalu za verzijo zapiranja “P”, vendar z možnostjo namestitve prilagojenega prsta, ki je lahko izdelan na primer s 3D-tiskanjem. Serija OFP obsega enoprstna kotna pnevmatska prijemala za zapiranje, s prilagodljivim plastičnim prstom in več opcijami montaže, ki so lahko opremljena z mehkimi blazinicami iz HNBR ali O-obroči iz NBR, silikona ali Vitona, z magnetnimi senzorji in različnimi držali.

Družina enoprstnih prijemal OF obsega tudi serijo prijemal OFR z opcijskimi magnetnimi senzorji, z blazinicami iz HNBR, ki ne puščajo sledi, ali blazinicami z neteksturirano površino, primernimi za temperature do 150 °C; serija OFX vključuje prijemala z enojnim batnim pogonom, linearnim gibanjem prsta, ki je pravokotno na bat, prst pa ima luknjo, ki omogoča uporabo vakuumskega priseska. Ta prijemala imajo odstranljivo gumijasto blazinico iz HNBR in možnost dodatnih senzorjev in spojk.

https://www.gimatic.com

ar©tur 2016