IRT 3000

vsebina

IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS, ICT4Industry že petnajsto leto z nami v organizaciji ICM

11.02.2019

ICM, podjetje, ki ga poznamo predvsem kot organizatorja strokovnih sejmov v Sloveniji in regiji je svojo pot organizacije B2B sejemskih prireditev začel pred petnajstimi leti v Portorožu z organizacijo takratne Konference s strokovno razstavo – TRENDI IN TEHNOLOGIJE AVTOMATIZACIJE, katero sta takrat skupaj organizirala z AX elektroniko.

190211-1Poleg strokovnega konferenčnega programa je dogodek odlikovala udeležba takrat najbolj priznanih strokovnjakov kot govornikov na konferenci iz tega področja in vodilna podjetja v branži; Tipteh, Rittal, MIEL, FDS Research, EXOR Eti, JUMO, Mess- und Regelgeraete, PS Logatec, Robotina inženiring, PSM, Hyundai Avto Trade, ki so se že takrat prepoznala prednosti in se predstavila kot razstav-ljavci na prvem strokovnem B2B sejmu.

S profesionalno ekipo sodelavcev in obstoječimi vsebinami strokovnih sejmov, ki jih danes organiziramo, je ICM vodilno podjetje za organizacijo B2B sejmov v Sloveniji in širši regiji, kongresov in konferenc ter even-tov. Svojim poslovnim partnerjem zagotavlja na svojih strokovnih dogodkih, ki so plod lastnega Know-How-a, prvovrstno organizacijo in učinkovit sejemski nastop v duhu sloganov; Delivering Business Contacts & Connecting people !

Pred petnajstimi leti je podjetje ICM prvo v Sloveniji in širši regiji organiziralo skupaj z AX elektroniko, prvi strokovni B2B sejem Trendi in tehnologije avtomatizacije, ki je bil predhodnik današnjega četverčka Hi-Tech sejmov za industrijo. Letos bo v času od 12.-14.februarja 2019 na Gospodarskem razstavišču potekala največja Hi-Tech strokovna sejemska prireditev za sodobna in napredna industrijska podjetja pod okriljem četverčkov – IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS & ICT4Industry. Na njem se bo predstavilo kar dvanajst (12) podjetij več kakor lansko leto; 92 direktnih razstavljavcev, ki prihajajo iz Avstrije (7), Belgije (1), Hrvaške (5), Nemčije (3), Madžarske (1), Italije (1), Poljske (2), Srbije (2) in Slovenije (70) ter njihovimi zastopani-mi podjetji bodo strokovnjakom širom regije prikazali najsodobnejše proizvode, rešitve na svojih razstavnih prostorih.Sejem se bo predstavil v skupaj treh sejemskih dvoranah na površini okoli 6.000 m2. Tudi letošnje leto bo industrijski Hi-TecH četverček predstavljal najnovejše proizvode in rešitve iz gospodarskih vsebin avtoma-tizacije, mehatronike, robotike, vision sistemov, profesionalne in industrijske elektronike, digitalizacije, 3D tiskanja.

Business Foruma v letošnjem letu poka po šivih in ljubitelji novosti, nadaljnjega izobraževanja ter pregleda rešitev v panogi bodo lahko na predavanjih dobili vse odgovore za svoje razvojne poti in tudi probleme, ki stojijo pred njimi ter dandanašnjih izzivov četrte industrijske revolucije. Govorniki bodo uvodoma predsta-vili pregled robotike v svetu ter mesto Slovenije v njem, nato bodo strokovnjaki iz Inštituta Jožef Štefan predstavili prednosti in izzive Tovarn prihodnosti v okviru SRP-a. Sledila bodo številna strokovna predavanja, med katerimi je vsekakor potrebno izpostaviti predavanje 'From safe industrial robots to safe application everywhere' avtorja in izvajalca; izvršnega direktorja Blue Danube Robotics – g. Walter Wohlklingerja ki jih bosta na kraju zaključila predstavitev knjige o robotiki na slovenskem in robotska odličnost kot možen faktor preprečevanja migracije. Sredina predavanja bodo v barvah Design thinking-a, klasifikacije ETIM, uporabe avtomatskih kalibracij v robotskih aplikacijah in umetne inteligence. Četrtek pa bo zaznalo dogajanje na B2B sejmih dogodek v organizaciji avstrijskega Advantage-ja (WKO), ki bo ves dan namenil elektroniki in mehatroniki ter organiziral za začetek prihod in registracijo udeležencev, nato bo nadaljevalo z ogledom sejma ter delavnica s priznanimi strokovnjaki slovenskega in avstrijskega gospodarstva na tematiko Elek-tronika in mehatronika prihodnosti. Po odmoru za kavo se bodo vsi zainteresirani lahko srečali v okviru B2B mreženja z zainteresiranimi avstrijskimi podjetji.

http://www.icm.si/our-events/events/ifam-slovenia-2019

ar©tur 2016