IRT 3000

vsebina

Pfeiffer Vacuum predstavlja novo dvostopenjsko rotacijsko vakuumsko črpalko Pascal 2021 HW

11.01.2019

Podjetje Pfeiffer Vacuum je predstavilo novo dvostopenjsko rotacijsko vakuumsko črpalko Pascal 2021 HW, ki ima največjo kapaciteto črpanja hlapov v svojem razredu. Črpalka je izjemno primerna za vse aplikacije, pri katerih se pričakuje nastajanje vodnih hlapov, kot na primer pri nizkotemperaturni sterilizaciji in sušenju.

190108-3Optimizirana zasnova in sistem plinskega balasta omogočata črpanje velikih volumnov hlapov brez nastanka kondenzata v notranjosti črpalke. S tem se prepreči nabiranje tekočine, ki negativno vpliva na življenjsko dobo črpalke in na kakovost olja v črpalki. Materiali uporabljeni za izdelavo vakuumske črpalke Pascal 2021 HW so odporni na agresivne kemične spojine, kot je vodikov peroksid. Nadzor temperature črpalki omogoča ustvarjanje hlapov v le nekaj minutah. Varnostna naprava preprečuje vstop vode v funkcionalne predele črpalke v primeru, ko je presežena kapaciteta vodne pare.

Dodatki, kot sta flter oljnih meglic in prepreka na vstopu, omogočajo idealno prilagoditev črpalke za večino procesov, medtem ko kompaktna zasnova vakuumske črpalke Pascal 2021 HW omogoča namestitev v različno opremo, pri čemer ventil za spust olja poenostavi vzdrževanje v omejenih prostorih. Univerzalni enofazni elektromotor omogoča uporabo črpalke skoraj kjerkoli po svetu. Preizkušen koncept črpalk serije Pascal omogoča predvidljivo vzdrževanje in zagotavlja stalno visoko pripravljenost za delovanje. Z uporabo različnih delovnih fluidov se lahko podaljša interval med posameznimi servisnimi posegi na črpalki.

www.pfeiffer-vacuum.com

ar©tur 2016