IRT 3000

vsebina

Velika priložnost industrijskih panog v letu 2019

24.12.2018

Štiri področja, ena platforma. To je Mednarodni industrijski sejem (MIS), na katerem se predstavljajo vsi veliki akterji s področja strojegradnje in orodjarstva, varjenja in rezanja, materialov in komponent ter naprednih tehnologij iz JV Evrope. Stičišče domačega in svetovnega industrijskega sektorja, prilo- žnost za nove posle, nove stranke, predstavitev novosti. V Celju se ga lahko udeležite aprila prihodnje leto.

181217-4Štiridnevni sejem bo prvi dan, zdaj že tradicionalno, zaznamoval dan varilne tehnike, ki ga Celjski sejem organizira skupaj z Društvom za varilno tehniko Krško, Društvom za varilno tehniko Maribor in Sindikatom kovinske in elektroindustrije Skei. Skupaj organizirajo državno prvenstvo v varjenju, na katerem svoje spretnosti in teoretična znanja dokazujejo mojstri varilci. Uradnemu delu sledi družabno srečanje varilske stroke.

MIS 2019 bo po dveh letih v Celje znova pripeljal vse največje akterje s področja industrije ter največje novosti s področij orodjarstva, strojegradnje, varjenja, rezanja, materialov in komponent ter naprednih tehnologij. Na zadnjem sejmu, leta 2017, je razstavljalo več kot 700 podjetij s področja industrije in kar 60 odstotkov teh je bilo tujih podjetij. Za aprila prihodnje leto je že zapolnjenega 92 odstotkov razstavnega prostora, skoraj 20 odstotkov razstavljavcev na sejem prihaja prvič, zato s prijavo pohitite!

http://www.ce-sejem.si/category/mis-2019/

ar©tur 2016